Мускавра чăвашла вĕренеççĕ

Ч=ваш Республикин Раёёей Федераций\н Президенч\ ёум\нчи полномочилл\ представител\, Раёёейри ч=вашсен наци культура автономий\н президенч\ Геннадий Федоров ёак кунсенче ч=ваш ч\лхине в\рентекен курс \ё\пе паллашн=? Ун=н й\ркел.ёисем Евгений Степанов тата Александр Савельев?

Ч=ваш ч\лхине в\рентекен курс иртн\ ёулхи ав=н уй=х\нче Мускав хулин В\рент. департаменч\н хушма п\л. паракан политик=па культура центр\н ник\с\ ёинче т\пленн\? Унта 20 ях=н ёамр=к т\п хулари студентсемпе аспирантсем ё.реёё\? Ёакна пал=ртмалла% в\сем т\рл\ регионта ёуралн= ё=вашсем: анчах та т=ван ч\лхипе калаёма пултараймаёё\? Эрнере п\рре  иртекен занятисенче ёав=н пекех ч=ваш хал=х\н пуян историй\пе: й=ли-й\ркипе: культурипе те паллаштараёё\?

02 марта 2011