Йăхташсем - Мускавра

Ч=ваш Республикин РФ Президенч\ çум\нчи Полномочилл\ представительстви пул=шнипе Раççейри ч=вашсен федераци наци культура автономий\ ака уй=х\н 16-17-м\ш\сенче Мускавра «Наци п\р шух=шл=х\: ч=ваш хал=х=н истори ас т=в=м\н тата =с-хак=лпа к=м=л-сипет хакл=х\сен п\рл\х\» ыйтупа канашлу- çавра с\тел иртн\?

Унта ç\ршыв=н 17 регион\нчи тата Беларуçри Ч=ваш наци культура автономий\сен ерт.çисем килсе çитн\? Наци политикин хальхи в=х=три ыйт=в\сене с.тсе явма çав=н пекех РФ Президенч\н Шалти политика ен\пе \çлекен управлений\н канашлуçи Андрей Ротэрмель: Патшал=х Думин Национальноçсен \ç\сен комитеч\н председател\н çум\ Ирина Горькова: Раççей Регионсен аталан=в\н министерствин департаменч\н пай пуçл=х\ Александр Калабанов: РФ Президенч\ çум\нчи Раççей патшал=х службин академий\н ректор\ Владимир Егоров: Ч=ваш патшал=х гуманитари =сл=л=х\сен институч\н =сл=л=х т\п сотрудник\ Виталий Иванов тата ыттисем хутш=нн=?

Ч=вашл=х хастар\сем ЧР Патшал=х Думин депутач\пе Павел Семеновпа тата Национальноçсен \ç\сен комитеч\н \çчен\семпе т\л пулн=: Мускаври Ваганьково масар\нче Иван Яковлев=н вил т=прине пуç тайн=: Ю?А?Гагарин яч\лл\ Космонавтсем хат\рлекен центрпа паллашн=?

29 апреля 2010